Ventelistetilbagemelding

Kære børn og forældre

Vi har en utrolig lang venteliste. For at vedligeholde den og sikre at oplysninger er korrekte sender vi af og til en mail ud. For at undgå at skulle håndterer flere hundrede e-mail svar beder vi om at I bruger denne side til at give tilbagemeldinger på ventelisten.

De to første felter med fulde navn og gade navn og nummer er det vi skal bruge for at kunne genkende jer på ventelisten. Det fremgår af den mail vi har sendt til jer. Det er vigtigt at I udfylder som det fremgår af mail.

Det er vigtigt for os at fødselsdato og klassetrin er korrekte. Men skriv kun, hvis der er ændring i forhold til info på den fremsendte mail – så bliver det meget lettere for os 😉

Det er selvfølgelig også vigtigt at vi kan få fat i jer på både mail og telefon. Hjælp os derfor med at opdaterer dine informationer via denne formular.

Når I har udfyldt skemaet får I en bekræftelse på den mail adresse I angiver.

Det præcise navn på den der er opskrevet (barnet) som det fremgår af den mail vi har sendt.
Som det fremgår af den mail i har modtaget. Også selv om den måtte være forkert.
Den e-mail du får bekræftelse på.
Angiv et nummer vi skal ringer på, hvis der bliver en plads. Vi har stadig de numre I har tastet ved tilmelding men her er muligheden for at give et ekstra.
Angiv, hvis der er ændringer til ovenstående i forhold den mail du har modtaget fra os. Kun ændringer tak. Det gør vores arbejde meget lettete.