Fritidsjob for tropsspejdere

Thorolf har opsagt samarbejdet med vores tidligere rengøringsfirma og tilbyder nu opgaven som et fritidsjob til troppens større spejdere.

Opgaven:

Opgaven består i at lave ugentligt grundig rengøring af toilet og køkken samt rengøring og oprydning i resten af hytten efter en nærmere aftalt plan.

Jobbet må forventes at tage 2,5 time om ugen for en person.

Opgaven skal løses i tidsrummet fra fredag til mandag, sådan at der er rengjort i hytten når mikromødet starter mandag kl. 16.30. I de uger, hvor der er familiespejd kan rengøring ikke finde sted der.

Der skal ikke rengøres i ferien (skoleferien)

Forudsætning:

Jobbet tilbydes til 1-2 spejdere der kan vælge at deles om opgaven. Ansøgeren skal være i stand til på egen hånd at udføre arbejde i ordentligt kvalitet og på eget initiativ.

Vi foretrækker at opgaven deles af et hold på to personer. I så fald skal der udpeges en enkelt person der er ansvarligt for at holdet udfører deres opgaver.

Det er en forudsætning at ansøgeren er fyldt 13 år og er aktivt spejder i troppen. Hvis ansøgen ikke længere er aktiv spejder i troppen stoppe ansættelsen.

Vi foretrækker ansøgere med længerevarig og stabil deltagelse i troppens møder og ture.

Aflønning:

Jobbet er sat til at tage 2,5 time om ugen og afregnes med 200,- kr per uge. Deles jobbet af to, deles aflønningen lige imellem de to. Uanset, hvem der har udført arbejdet.

Start og ansøgningsfrist:

Vi har brug for rengøring hurtigst muligt. Ansøgningsfristen er onsdag d. 27. klokken 20.00 og ansøgerne vil få besked torsdag inden 12.00. Ansættelse begynder med det samme.

Ansøgning:

Send din/jeres samlede ansøgning til til Rasmus på e-mail rasmus@sindum.dk. Angiv, hvem der ansøger og kort om hvornår du/I tænke at lave arbejdet. Hvis der ansøges af 2 personer fremsendes en ansøgning og det angives, hvem der er den ansvarlige for holdet.

Spørgsmål:

Hvis der er spørgsmål til stilling så skriv til Rasmus på talk eller SMS 25162124